Bauer_WT_vision_02

Bauer Watertechnology yrityksenä

Kehitämme, valmistamme, markkinoimme ja myymme kemikaalittomia vedenkäsittelylaitteita. Tieteellisesti toimivaksi todistetut tuotteemme ovat helppokäyttöisiä, taloudellisia sekä pitkäikäisiä. Niiden toiminta perustuu putkistossa virtaavan nesteen muuttuvataajuuksiseen sähkömagneettiseen käsittelyyn. Käyttökohteita ovat mm. kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys- ja kostutusjärjestelmät.

Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Suomessa ja tuotantolaitoksemme Saksassa. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa. Toimimme kansainvälisesti omien yhtiöidemme ja jälleenmyyjiemme kautta. Löydät täältä yhteystietomme.

Arvot ohjaavat toimintaamme vision ja strategian pohjalta:

  • Asiakaskeskeisyys: tiedämme mitä asiakkaamme tarvitsevat
  • Ammattimaisuus: toimimme aina ammattimaisesti ja yritteliäästi
  • Luotettavuus: kun sovimme että jotain tehdään, se tehdään
  • Kasvu: haluamme kasvaa ja kehittyä sekä yrityksenä että ihmisinä

Visiomme on olla kansainvälisesti tunnustettu, ammattilaisten käyttämä tuotemerkki sekä luonnollinen osa taloteknisiä järjestelmiä ja teollisuuden prosesseja.

Strategiamme on kasvaa kannattavasti ja kansainvälistyä.

 


 

Bauer WT Tunnukset


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.


puhdasta fysiikkaa

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Bauer_Vedenkäsittelylaitteen_periaate/Bauer water technology principle

REFERENSSIT

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.