Bauer-vedenkäsittelyratkaisut paperiteollisuudelle

Stora Enso hyötyy merkittävästi Bauer-vedenkäsittelyratkaisusta

Stora Enson Anjalan tehtailla otettiin Bauer Pipejet -vedenkäsittelylaitteet käyttöön vuonna 2003. Bauer-järjestelmän ansiosta tuotannossa säästetään aikaa ja rahaa.

Hyötyjä useille eri järjestelmille ja prosesseille

Stora Enso Publication Papers Oy Ltd:n Anjalan tehtailla on käytössä Bauer Pipejet -vedenkäsittelylaitteita useissa eri järjestelmissä, kuten paperilaboratorion ilmankostutusveden puhdistusjärjestelmässä sekä kemikaaliosaston soodaa valmistavissa pumpuissa. Pumppujen pesu- ja huuhtelutarpeet vähenivät merkittävästi Bauerin laitteiston asennuksen jälkeen.

”Olemme säästäneet Bauer Pipejet -laitteiston ansiosta paljon työtä, aikaa ja rahaa – erityisesti olemme voittaneet tuotteidemme tuotannossa ja laadussa”, Pekka Reponen, Manager, Environmental Affairs and Development, StoraEnso.

Tuotantoprosessien selkeää tehostumista

Painehiontalaitteen hiontasylinterien tiivisteiden voiteluvesi aiheutti mangaanikerrostumia. Lisäksi virtausmittarit likaantuvat ja tiivistepinnoille muodostui sakkaumia, jotka vaativat puhdistusta kuukausittain. Bauer Pipejet -laitteiston käyttöönoton jälkeen puhdistus tarvitsee tehdä vain kaksi kertaa vuodessa.

Myös paperikoneen värinmittausjärjestelmään syntyi kerrostumia, mutta järjestelmän laimennusveden sähkömagneettinen käsittely aikaansai paremman värinlaadun ja se poisti kirjapaperista varjovaihtelut.

 


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.


puhdasta fysiikkaa

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Bauer_Vedenkäsittelylaitteen_periaate/Bauer water technology principle

REFERENSSIT

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.