Bauer_Kemikaaliton_Vedenkäsittely_Heka_Taloyhtiölle_03

Bauer-vedenkäsittelylaitteet uusiin Hekan asuinkohteisiin

Helsingin kaupungin asunnot Oy luottaa Bauer-vedenkäsittelylaitteisiin, joita yrityksen rakentamiin asuinkiinteistöihin on asennettu jo 15 vuoden ajan.

– Kokeilimme Bauer-Watertechnologyn vedenkäsittelylaitteita ensikertaa pilottimielessä vuonna 1997 rakennetussa kiinteistössä, jossa oli jatkuvia ongelmia tukkeutuvien ja jumiutuvien patteriventtiilien kanssa. Muistan Bauerin myyjän vakuuttaneen, että heidän laitteillaan pääsemme ongelmasta eroon, ja niin myös tapahtui, Heka Jakomäki Oy:n kiinteistöpäällikkö Ismo Hämäläinen kertoo.

Investointi laadukkaaseen järjestelmään maksaa itsensä takaisin

Sittemmin Hekan kiinteistöihin on asennettu Bauer-vedenkäsittelylaitteita lämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin hyvällä menestyksellä. Hämäläisen mukaan investoinnit maksavat itsensä takaisin esimerkiksi kestävien vedenmittausantureiden pitkänä elinkaarena. Asukastyytyväisyyden kannalta tärkeintä on, että putkisto toimii tehokkaasti ja pysyy puhtaana. Laitteet ehkäisevät ja poistavat tehokkaasti esimerkiksi happikorroosion ja muiden epäpuhtauksien aiheuttamia sakkakertymiä.

– Suunnitelmaamme kuuluu, että asentaisimme Bauerin laitteet jatkossa uusiin asuinkohteisiimme, kiinteistöpäällikkö Ismo Hämäläinen kertoo.

– Periaatteemme on, ettei vuokrataloja ole varaa rakentaa tai korjata halvimmilla mahdollisilla materiaaleilla. Pitkässä juoksussa tulee edullisemmaksi käyttää laadukkaita materiaaleja ja komponentteja, joita ei tarvitse olla jatkuvasti korjaamassa. Hämäläisen kokemukset puhuvat Bauer-laitteiden pitkäikäisyyden puolesta.

Tulevaisuudessa kaikkiin uusiin asuinkohteisiin

Laitteiden sydämenä toimii elektroninen yksikkö, elektroniikkahan tavallisesti on melko lyhtyikäistä. Asensimme ensimmäiset Bauerin laitteet kohteisiimme 15 vuotta sitten ja tähän mennessä yksikään niistä ei ole rikkoontunut. Kokemuksiensa ansiosta Heka asentaa Bauer-vedenkäsittelylaitteita Jakomäessä rakenteilla olevaan viiteen kerrostalokiinteistöön jo rakennusvaiheessa ennaltaehkäisemään ongelmia, maksimoimaan käyttövesiputkistonelinkaarta sekä pitämään laitteet toimintakunnossa.

 


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.


puhdasta fysiikkaa

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Bauer_Vedenkäsittelylaitteen_periaate/Bauer water technology principle

REFERENSSIT

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.