Bauer Water Technology - Water solutions for housing.

Bauer-ratkaisu tuo kaikille kiinteistöille rahanarvoisia etuja

Sähkömagneettisesti toimiva Bauer-vedenkäsittelylaite muokkaa suljetuissa järjestelmissä veden kovuustekijöitä ja lisää merkittävällä tavalla käyttövesi- ja lämmitysputkistojen käyttöikää.

– Kiinteistöille tärkeitä asioita ovat esimerkiksi säästöt lämmityskustannuksissa ja lämmitysjärjestelmien toimivuuden paraneminen, sillä tukokset termostaateista ja venttiileistä poistuvat. Samalla asuntokohtaiset, epäpuhtauksista aiheutuvat termostaattien säätötyöt jäävät huoltomiehiltä historiaan, aloittaa Bauerin toimintahyödyistä Pirkanmaan alue-edustajana toimiva Kari Koskinen.

Takuuvarma prosessi

Tiivistetysti Bauerin vedenkäsittelyprosessi tapahtuu niin, että vedenkäsittelylaitteen ohjausyksikkö tuottaa vedenkäsittelyosana toimivaan kelaputkeen vaihtelevataajuuksista sähkömagneettista värähtelyä, joka puolestaan kiteyttää vedessä olevat mineraalit mikroskooppisen pieniksi kiteiksi.

– Käsittelyn jälkeen kiteet eivät enää tartu putkistoon, lämmönvaihtimiin ja vesikalusteisiin. Lisäksi vanhat putkien sisäpinnoilla olevat saostumat pehmenevät ja alkavat liueta muutaman viikon kuluessa laitteen käyttöönotosta, selventää Pirkanmaan alue-edustajana toimiva Kari Koskinen.

Ja koska poistuva saostuma tulee mikroskooppisen pieninä kiteinä, niin se ei aiheuta minkäänlaisia makuhäiriöitä käyttöveteen tai toimitushäiriöitä lämmityskiertoon. Suljetuissa järjestelmissä irtoava sakka kerätään pois erillisellä suodattimella.

Veden laatu paranee

Bauer-vedenkäsittelylaite tarjoaa asunto-osakeyhtiöille mahdollisuuden siirtää LVI-remonttia eteenpäin ainakin muutamalla vuodella, sillä laite lisää putkiston käyttöikää ja suojaa putkistojärjestelmää. Joissakin tapauksissa putkiremonttia on voitu siirtää jopa 14 vuotta.

– Lukuisissa maamme kiinteistöissä on saavutettu vanhoillekin putkistoille huomattava määrä lisävuosia kemikaalittoman Bauer-vedenkäsittelyn avulla. Käyttöiän pitenemisen lisäksi putkien huolto- ja korjauskustannukset pienenevät sekä siivous- ja puhtaanapitokustannukset vähenevät.
Bauerin laadusta ja luotettavuudesta kertoo se, että Pirkanmaan alueella jo noin sata kiinteistöä on ottanut vedenkäsittelylaitteen käyttöönsä, kertoo Kari Koskinen.

– Veden maku ja haju säilyvät erinomaisina putkistojen ja vesikalusteiden pysyessä kerrostumista vapaana. Juomavesi on kirkasta, eikä sitä tarvitse suodattaa ennen juomista. Suihkussa käyminen on miellyttävämpää, sillä putkiston sisäpuolisten kerrostuminen aiheuttamat lämpötilavaihtelut poistuvat.

– Kun isännöitsijä ottaa minuun yhteyttä, niin silloin voimme sopia tapaamisesta peruslähtökohtana taloyhtiön tilanne, ja tavatessamme saan perustiedot myös taloyhtiön käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmistä. Varsinaisen tarjouksen teen aina tapauskohtaisesti, ja tarvittaessa voin tulla kertomaan Bauerista hallituksen kokoukseen tai yhtiökokoukseen. Varsinainen asennustyö ei tuota asukkaille minkäänlaista haittaa, kertoo Kari Koskinen.

 


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.


puhdasta fysiikkaa

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Bauer_Vedenkäsittelylaitteen_periaate/Bauer water technology principle

REFERENSSIT

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.