Bauer palvelut

Autamme sinua projektin kaikissa vaiheissa – opastamme yhdessä osaavan kumppaniverkostomme kanssa vedenkäsittelyjärjestelmien suunnittelussa, asennuksessa, käyttöönotossa ja ylläpidossa.

Oikein asennettu ja säännöllisesti huollettu Bauer-vedenkäsittelyratkaisu lisää käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää ja tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä. Omat asiantuntijamme sekä osaava kumppaniverkostomme varmistavat, että Bauer-ratkaisun käyttöönotto sujuu vaivattomasti ja laitteiston elinkaari on mahdollisimman pitkä.

Teemme aina yksityiskohtaisen tarvekartoituksen ja rakennamme jokaiselle yritykselle ja kiinteistölle yksilöllisen tuote- ja palvelukokonaisuuden. Opastamme niin suunnittelussa, asennuksessa, käyttöönotossa kuin huollossa ja ylläpidossa.

 

 

AUTAMME JÄRJESTELMÄN ELINKAAREN KAIKISSA VAIHEISSA

  • Tarvekartoitus
  • Suunnittelu
  • Asennus
  • Käyttöönotto
  • Huolto ja ylläpito

 


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.