Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmät liikenteelle.

Liikennesektori

Bauer-vedenkäsittelyratkaisut parantavat liikennekeskusten, lentoasemien ja laivojen käyttömukavuutta ja pienentävät ylläpidon kustannuksia.

Bauer Watertechnologyn kehittämä täysin kemikaaliton tekniikka sopii kattavasti liikennesektorin tarpeisiin. Tehokkaat jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät lisäävät matkustajien tyytyväisyyttä ja niin huolto- kuin ylläpitokustannuksetkin pienenevät.

Tuhansia päivittäisiä käyttäjiä palvelevien matkustajaterminaalien ja liikenneasemien vesi- ja viemärijärjestelmät toimjvat Bauer-ratkaisun ansiosta moitteettomasti ja esimerkiksi viemäristöön ei tartu virtsakivi. Kemikaalien käyttöä voidaan vähentää merkittävästi ja samalla lyhentää siivousaikaa.

Käyttökohteita mm:

  • Laivat
  • Lentoasemat
  • Terminaalit / Liikennekeskukset
  • Autopesulat

Tutustu usein kysyttyihin aiheisiin, lue käytännön esimerkkejä alla olevista asiakastarinoista ja ota yhteyttä – tulemme mielellämme kertomaan miten liikennesektorin kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä voidaan tehostaa Bauer-ratkaisuilla!

 

Tutustu liikennesektorin käyttökokemuksiin Bauer-vedenpuhdistusratkaisuista

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bauer-vedenkäsittelyratkaisusta

 

 


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.