Bauerin vedenkäsittelyratkaisut lisäävät kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää huomattavasti.

Kiinteistöt

Bauer-vedenkäsittelyratkaisut pidentävät kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää huomattavasti.

Bauer Watertechnologyn kehittämä täysin kemikaaliton vedenpuhdistustekniikka on asennettavissa kaikenkokoisiin kiinteistöihin aina pienistä liike- ja toimistokiinteistöistä suuriin kauppakeskuksiin. Bauer-vedenkäsittelyn avulla minimoidaan kalkki- ja ruostekerrostumien muodostuminen, poistetaan vanhat kerrostumat, parannetaan kupari- ja sinkittyjen putkistojen korroosionkestävyyttä sekä ehkäistään veden ruosteiseksi värjäytymistä. Bauer-vedenkäsittelylaitteisto pitää puhtaana myös muoviputkistot.

Bauer-vedenkäsittelyratkaisu lisää käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää ja tarjoaa merkittäviä säästöjä korjaus- ja huoltokustannuksissa. Myös energian käyttö vähenee kun kaikki järjestelmien osa-alueet lämmönvaihtimesta putkistoon ja lämpöpattereihin asti toimivat tehokkaammin. Kemikaaliton ratkaisu helpottaa talotekniikasta vastaavien työtä ja säästää mm. puhtaanapitokuluja.

Bauer-vedenkäsittelyratkaisu soveltuu kaiken tyyppisille kiinteistöille:

  • Toimistokiinteistöt
  • Liikekiinteistöt
  • Kauppakeskukset

Tutustu usein kysyttyihin aiheisiin, lue käytännön esimerkkejä alla olevista asiakastarinoista ja ota yhteyttä – tulemme mielellämme kertomaan miten kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä voidaan tehostaa Bauer-ratkaisuilla!

 


 

Tutustu kiinteistösektorin käyttökokemuksiin Bauer-vedenpuhdistusratkaisuista

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bauer-vedenkäsittelyratkaisusta

 

 


"Toimiston ilmastoinnin lämpöpatterien kanavien ja lämminvesiputkiston eristävä kerros on irronnut ja järjestelmä luovuttaa paremmin lämpöä. Tämä taas tarkoittaa kustannussäästöjä", Varman kiinteistöpäällikkö Mika Kaasalainen kertoo.


Lue lisää

Kysy lisää

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.


Ei magiaa vaan puhdasta fysiikkaa

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Bauer_Vedenkäsittelylaitteen_periaate/Bauer water technology principle

REFERENSSIT

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.