Hotellit ja ravintolat

Bauer-vedenkäsittelyratkaisut lisäävät hotellien ja ravintoloiden asiakasviihtyvyyttä, parantavat tuottavuutta ja alentavat ylläpitokustannuksia.

Bauer Watertechnologyn kehittämä täysin kemikaaliton tekniikka sopii niin hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden kuin suurtalouskeittiöidenkin tarpeisiin. Puhdas vesi sekä moitteettomasti toimivat lämmitys- ja jäähdytyslaitteet lisäävät mukavuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Myös tuottavuus pysyy huipussaan kun kaikki tärkeät laitteet tiskikoneista höyryuuneihin toimivat varmemmin ja niiden elinikä pitenee.

Bauer-vedenkäsittelyratkaisu lisää käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää ja tarjoaa merkittäviä säästöjä korjaus- ja huoltokustannuksissa. Myös energian käyttö vähenee kun kaikki järjestelmien osa-alueet toimivat tehokkaammin. Kemikaaliton ratkaisu vähentää siivousaikaa ja säästää pesuaine- ja puhtaanapitokuluja.

Käyttökohteita mm:

  • Hotellit
  • Ravintolat
  • Suurtalouskeittiöt

Tutustu usein kysyttyihin aiheisiin, lue käytännön esimerkkejä alla olevista asiakastarinoista ja ota yhteyttä – tulemme mielellämme kertomaan miten hotelli- ja ravintolakiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä voidaan tehostaa Bauer-ratkaisuilla!

 

Tutustu hotelli- ja ravitsemussektorien käyttökokemuksiin Bauer-vedenpuhdistusratkaisuista

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bauer-vedenkäsittelyratkaisusta

 

 


Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.