Bauer Water Technology - Water solutions for housing

Asuinkiinteistöt

Bauer-vedenkäsittelyratkaisut pidentävät asuinkiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää huomattavasti.

Bauer Watertechnologyn kehittämä täysin kemikaaliton tekniikka soveltuu kaikentyyppisiin asuinkiinteistöihin aina omakotitaloista kerrostaloihin. Bauer-vedenkäsittelyn avulla minimoit kalkki- ja ruostekerrostumien muodostumisen, poistat vanhat kerrostumat, parannat kupari- ja sinkittyjen putkistojen korroosionkestävyyttä sekä ehkäiset veden ruosteiseksi värjäytymistä. Bauer-vedenkäsittelylaitteisto pitää puhtaana myös muoviputkistot.

Bauer-vedenkäsittelyratkaisu lisää käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien käyttöikää ja tarjoaa merkittäviä säästöjä korjaus- ja huoltokustannuksissa. Myös energian käyttö vähenee kun kaikki järjestelmien osa-alueet lämmönvaihtimesta putkistoon ja lämpöpattereihin asti toimivat tehokkaammin. Kemikaaliton ratkaisu helpottaa siistijöiden työtä ja säästää pesuaine- ja puhtaanapitokuluja.

Bauer-vedenkäsittelyratkaisu soveltuu kaiken tyyppisille asuinkiinteistöille:

  • Pien- ja omakotitalot
  • Rivitalot
  • Kerrostalot

Tutustu usein kysyttyihin aiheisiin, lue käytännön esimerkkejä alla olevista asiakastarinoista ja ota yhteyttä – tulemme mielellämme kertomaan miten kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä voidaan tehostaa Bauer-ratkaisuilla!

 


 

Tutustu asuinkiinteistöjen käyttökokemuksiin Bauer-vedenpuhdistusratkaisuista

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bauer-vedenkäsittelyratkaisusta

 


"Kiinteistönomistajien ylläpito-, huolto- ja korjauskustannukset minimoitiin Bauer-ratkaisulla", kertoo isännöitsijä Ville Mäkinen Realia Isännöinti Oy:stä.


Lue lisää

Kysy lisää

Käsittelemme  henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.