Bauer WT_Mahdollisuuksien Remontti_17_18

Raksa 2018 -messut

9.3.2018 – 11.3.2018 Lahti, Lahden Messukeskus.
Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 9.-11. maaliskuuta yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa.

Lahden Messut Raksa2018 Some 772x232px

9.3.2018 – 11.3.2018 Lahti, Lahden Messukeskus. Osasto D6d.


Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 9.-11. maaliskuuta yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin. Tämän vuoden Raksa-teemoja ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna. Messuisäntänä nähdään tuttu remonttimies Jorma Piisinen. Hänen parikseen messuja emännöimään saapuu toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

Lisätietoa messuista ►


Kysy lisää

Bauer-suunnitteluopas

Bauer-suunnitteluopas on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille. Se antaa yksityiskohtaista tietoa laitteiston asennuksesta.


Ei magiaa vaan puhdasta fysiikkaa

Bauer-vedenkäsittelylaitteen toiminta perustuu sähkömagneettiseen virtaavan veden käsittelyyn. Vaihtuvataajuuksinen magneettikenttä muuttaa veden mineraalihiukkaset kiteiksi, jotka eivät tartu putkistojen seinämiin. Syntyneet kiteet puhdistavat putkistoa irrottamalla jo olemassa olevia saostumia ja kerrostumia.

Bauer_Vedenkäsittelylaitteen_periaate/Bauer water technology principle

REFERENSSIT

Sulje

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.